September 20 2020 12:16:39
Navigation
· Forside
· Optagelse i klubben
· Hent en folder
· Sikkerhedsregler
· Bestyrelse og administration
· Vedtægter
· Artikler
· Strømprognoser
· Vejret
· Vindmålinger
· Vandstand
· Vandtemperatur
· Søg
· Facebook (Lukket gruppe)
En hjemmelavet børnekajak
Nogle vil kunne huske, at jeg i vinter til pagajworkshoppen gik og savede i nogle lister og spanter, som jeg dengang fablede om der skulle komme en kajak ud af. Det er der faktisk kommet nu, og søndag aften, da vinden endelig lagde sig fik vi den søsat.
Skibelund turen 2012
I forhold til sidste år, var der en fremgang på næsten 50% i deltagerantallet til årets Skibelund tur. 13 personer deltog.

Vejret taget i betragtning var det egentlig ganske imponerende. Samtidigt var det meget positivt, at rigtigt mange støttede op om arrangementet ved at skrive, at de gerne ville have været med, men desværre var forhindrede. Så næste år, vil vi sørge for at melde turen ud noget tidligere, så man har en chance for at undgå at komme til at sige ja til firmafester, tanters fødselsdage, hesteledsagelse og hvad der nu kunne komme i vejen, hvis man ikke passer på :-).
Isen har indtaget Skærbæk Kajakklub
Morgenroning i November
Jeg har for nu efterhånden nogle uger siden klippet en lille youtube video sammen fra en morgentur i november. Et par af jer kan måske huske den, og mindes med glæde.

Håndholdt kamera i dogmesstil giver lidt urolige billeder når man sidder i en kajak og bruger 5 x optisk zoom - det må I tage med....
På jagt efter en måneformørkelse
Ved et tilfælde faldt jeg over en hjemmeside over "strernehimlen nu", hvor de skrev, at d. 10.12 kl 15:36 ville der være måneformørkelse. Et tjek på vejrudsigten forudsagde klart vejr, og jeg tænke: "den måneformørkelse vil stå lige over horisonten ved lillebæltsbroen. Den vil jeg se fra en kajak på Lillebælt".

Søren var med på ideen, og sammen tog vi ud for at kigge på den formørkede måne.
Standerstrygning 30.10.2011
Det var ikke fordi vi havde tænkt os at pille vores gamle vimpel ned at vi holdt standerstrygning. Den kunne ellers godt trænge til at blive taget ned, få bundet alle knuderne op - og ja - måske at blive strøget.

Men der var 16 til kaffen og 14 på vandet, og vi hyggede os gevaldigt - og det var lige præcist det der var meningen. Du kan under læs mere se et par billeder fra dagen - blandt andet et par fine skud af "vores sæl", som vi denne gang mødte omme ved Kidholmene.
EPP3 Prøve i Svendborg

Lørdag d. 17.9.2011 tog Nicolai og undertegnede til Svendborg for at finde ud af om vi nu havde lært og øvet nok. Jeg kan godt allerede her på forsiden afsløre, at vi begge bestod. Hvis du vil vide mere om hvad vi blev udsat for, så må du klikke på "læs mere"
Test af to børnekajakker
Vi har her hen over sommeren testet to forskellige børnekajakker. Læs hvordan det gik i denne artikel.
Vejen renoveret
Lørdag d. 13. August har en flok ihændige kajakroere midlertidigt skiftet pagajen ud med en model med et større blad, for at sikre, at der stadig og i en overskuelig fremtid kan køres kajakker til og fra klubhuset.
Kajakkurset 2011 var en stor success


25 gæve kajakroningsaspiranter tog i år på kursus i Kolding Fjord for at lære at ro kajak. 23 af dem gennemførte, hvilket vi er meget stolte af, idet det eneste der forhindrede de sidste 2 i at gennemføre var graviditet. De får selvfølgelig chancen igen til næste år, hvor de stolte fædre så kan få den lille nye i fred for moderen et par timer, mens hun lærer at ro kajak.

Stor ros til instruktører og hjælpeinstruktører for to velgennemførte kurser, med 11-12 deltagere på hvert hold. Vi har undervejs fanget et par billeder, som kan ses under "læs mere"
Skibelund turen 2011
8 kajakroere deltog i Skibelundturen, som nok ikke kom til at forløbe helt som planlagt, men som garanteret var en oplevelse, der vil blive husket længe.

Det korte resume er: alle gennemførte, 4 så ørnen og Nicolai fik sovet ud. Her er et par udvalgte billeder, som kan understøtte hukommelsen for deltagerne, og som forhåbentlig kan inspirere flere til at deltage næste år.
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Siden dannet på: 0.02 sekunder 1,156,868 Unikke besøg