October 17 2019 14:39:08
DGI Havkajak Vinterfestival 2014

Hvad skal vi dog gøre???

I læ ved Trelde

Hvad gør man når man er træt af vintermorgen i 10 m/s fra syd ved Skærbæk?
Vind og bølger
Et par stykker af os nåede ikke med på roningen 2. juledag, og gik derfor glip af "Is og tåge".

Til gengæld var der udsigt til "Vind og Bølger". "13 m/s og regnvejr - det bliver uden mig" lød det fra Henrik. Men Søren var frisk.

Nu ville det rent faktisk ikke begynde hverken at regne eller nå op på 13 m/s før omkring frokost. Og vinden var i syd, så der var udsigt til surf-bølger ved Stenderup Hage. Så der roede Søren og jeg ned.

Og selv om der ikke var optræk til hverken is eller tåge, så fik vi lidt dramatik med på denne tur også. Ingen skal åbenbart snydes her i den søde juletid :)
Is og tåge
Her er årets første isbrydere!
Der var tynd is omkring Kidholmene og den første del af Eltangvig
Rullekursus november 2013

Så er vinterens første rullekursusaften gennemført.
Vinterroning, koldt vand og betydningen af en redningsvest
Nu hvor det er blevet 1. december, med nisser, julemænd, gløg og æbleskiver, er vinteren jo rigtigt over os. Og det betyder også, at vandet nu bliver rigtigt koldt. Det har fået mig til at tænke på en mail jeg fik fra Tero for vel mere end et halvt år siden. Den havde jeg gemt til nu, hvor det er mere relevant, og lagt den på hjemmesiden sammen med nogle andre relevante links om problemet kulde og vand.
Standerstrygning 2013
Så er sommersæsonen afsluttet, men 1. november starter vi på vinterroning, så der er stadig mange muligheder for at komme ud i kajakken her i vinter.
Det kræver lidt ekstra udstyr for at holde varmen - men lad det ikke forhindre dig i disse dejlige oplevelser.
Måneskinstur
Fredag den 18. oktober 2013 inviterede Leo en mindre gruppe erfarende roer med kort varsel ud på måneskinstur.
Kajak ved Malta
Malta er et udmærket stad at sejle i havkajak med store kontraster til vores normale rofarvand ved Skærbæk
Klubtur til Silkeborgsøerne - gennemført
Sidste indlæg om Silkeborgturen forsvandt ud i Cyberspace for mig, så her er en kort repetition.
Første weekend i September 2013 var vi 10 fra klubben på tur til Aakrogen ved Silkeborgsøerne.
Maling og oprydning i klubhuset

Den sidste søndag i september var vejrguderne med os. Et lille, men effektivt malerhold bestående af Bente, John, Hakon, Susanne og undertegnede fik i løbet af 2-3 timer malet facaderne mod øst, syd og vest, vinduerne mod syd 2. gang + den sydvendte side af stakittet.
Et par dage senere gav John den en ordentlig skalle med ukrudtsfjerning på terassen, der nu er som blæst.
Og søndag den 20. oktober, gik et nyt hold - Annette, Susanne, Lena og Karin - i gang med en tiltrængt oprydning og rengøring i klubhuset.
Tak til alle for indsatsen :-)