September 20 2020 13:34:31
Navigation
· Forside
· Optagelse i klubben
· Hent en folder
· Sikkerhedsregler
· Bestyrelse og administration
· Vedtægter
· Artikler
· Strømprognoser
· Vejret
· Vindmålinger
· Vandstand
· Vandtemperatur
· Søg
· Facebook (Lukket gruppe)
Driftinformation
Vores host flytter flytter til nye driftfaciliteter lørdag d. 11/10 kl. 12.00 til søndag d. 12/10 kl 12.00, hvorefter vi forventer at være online igen. I den mellemliggende periode vil hjemmesiden ikke være online.
Sæl ved Kidholmene
Se, nu var det jo nok ikke alle der nåede med på sæl-safari med Kolding Kajakklub. Men så må man jo bare tage med på onsdagsroningen herhjemme i klubben. Under denne nyhed kan man finde et lille klip fra denne tur - optaget af Keld Schou-Jensen.
Bliver vores klubhus nu solgt?

Skærbæk Kajakklub har i denne uge trukket overskrifter i Fredericia Dagblad. Årsagen er, at klubhuset er blevet sat på en liste over "Kommende ejendomme til salg".
Dramaet om Rostatistikken for vinteren 2013/14

Aktiviteten om vinteren har de sidste år været stødt stigende, og i år satte vi igen ny rekord med 1945 km.

Førstepladsen i vinter-ronings statistikken tilhørte i mange år med god margin Karsten Kiehn, men sidste år blev han slået med 4 km af Søren Hvid, som måske syntes, at som formand må man tage teten.

I år var der igen drama om denne hæderkronede titel helt op til 1. Maj, hvor sommersæsonen (som Niels plejer at sidde solidt på) starter.
Generalforsamling 2014
21 friske kajakroere var mødt op til arbejdsdag og generalforsamling. Det blev gået til vaflerne og som sædvanligt endte vi med at have et skinnende rent klubhus og bådeskur, spise en frokost der også traditionen tro overgik sig selv og holde en eksemplarisk generalforsamling.

Se referatet fra generalforsamlingen under "læs mere".
Turoversigt 2014

Så er turplanen for 2014 på hjemmesiden. Se et kort resume herunder eller se den fulde beskrivelse fulde beskrivelse her

OBS!! Vejle Å tur 16.8 er flyttet til 21. September jvf mail fra Annette. Tilmelding stadig til Karin.
Vind og bølger
Et par stykker af os nåede ikke med på roningen 2. juledag, og gik derfor glip af "Is og tåge".

Til gengæld var der udsigt til "Vind og Bølger". "13 m/s og regnvejr - det bliver uden mig" lød det fra Henrik. Men Søren var frisk.

Nu ville det rent faktisk ikke begynde hverken at regne eller nå op på 13 m/s før omkring frokost. Og vinden var i syd, så der var udsigt til surf-bølger ved Stenderup Hage. Så der roede Søren og jeg ned.

Og selv om der ikke var optræk til hverken is eller tåge, så fik vi lidt dramatik med på denne tur også. Ingen skal åbenbart snydes her i den søde juletid :)
Vinterroning, koldt vand og betydningen af en redningsvest
Nu hvor det er blevet 1. december, med nisser, julemænd, gløg og æbleskiver, er vinteren jo rigtigt over os. Og det betyder også, at vandet nu bliver rigtigt koldt. Det har fået mig til at tænke på en mail jeg fik fra Tero for vel mere end et halvt år siden. Den havde jeg gemt til nu, hvor det er mere relevant, og lagt den på hjemmesiden sammen med nogle andre relevante links om problemet kulde og vand.
Overblik over efterårets aktiviteter
Planen for efterårets kajak er på plads.

Klik "læs mere" og få det forchromede overblik :-)
To nye havkajakker til klubben
Klubben har i dag fået to nye havkajakker. Henrik hentede dem i Svendborg hos leverandøren Nicus Nature.
Helen Wilson på Løver Odde
Lørdag d. 1.6 havde Michael fra Kajakgaarden arrangeret rullekursus med Helen Wilson.

Helen er kendt for at være meget pædagogisk i sin tilgang til undervisningen i grønlændervendinger, og har bl.a. udgivet DVD'en "Simplifying the roll", som du kan låne fra klubbens "dvd-bibliotek"

Det var ikke lykkedes mig at blive tilmeldt kurset inden det var overtegnet, men jeg sneg mig derover alligevel. Dels for at søge inspiration og ikke mindst - for at få en autograf på min nye "Helen Wilson pagaj"
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Siden dannet på: 0.01 sekunder 1,156,896 Unikke besøg