October 17 2019 15:57:38
Standerstrygning 2014
Traditionen med standerstrygning udvikles og vedligeholdes med succes. I år er aktiviteten udvidet med en gennemgang af alle kajakkerne for fejl, så vi ikke pludselig står med en række kajakker der skal repareres i hast inden sæsonen skydes igang med en standerhejsning. Og så blev klubhuset også gjort rent i en grad så våde kajakroere af hunkøn også undtagelsesvist blev henvist til bådehuset for omklædning.

Der var i år 6 der var med ude at ro morgenroning. 10 personer deltog i alt - heraf 9 til frokosten.

De tre af roerne roede ned mod broerne. De tre andre ned til Stenderup Hage, hvor der skulle være nogle bølger man kunne hygge sig med. Den sidste tur har vi lidt filmklip fra hvis i læser videre.
Sydfynske øhav
Driftinformation
Vores host flytter flytter til nye driftfaciliteter lørdag d. 11/10 kl. 12.00 til søndag d. 12/10 kl 12.00, hvorefter vi forventer at være online igen. I den mellemliggende periode vil hjemmesiden ikke være online.
Sæl ved Kidholmene
Se, nu var det jo nok ikke alle der nåede med på sæl-safari med Kolding Kajakklub. Men så må man jo bare tage med på onsdagsroningen herhjemme i klubben. Under denne nyhed kan man finde et lille klip fra denne tur - optaget af Keld Schou-Jensen.
Invitation til Sælsafari i Ho Bugt den 14. september

Kunne du tænke dig at komme tæt på sælerne i Ho bugt? Vi har modtaget en invitation fra vores naboer i Kolding Kajakklub til at deltage i deres sælsafari den 14. september.
Klik på linket herunder for at læse mere:
Bliver vores klubhus nu solgt?

Skærbæk Kajakklub har i denne uge trukket overskrifter i Fredericia Dagblad. Årsagen er, at klubhuset er blevet sat på en liste over "Kommende ejendomme til salg".
Svømmeprøve
Dejlig tur i Lillebælt
Dramaet om Rostatistikken for vinteren 2013/14

Aktiviteten om vinteren har de sidste år været stødt stigende, og i år satte vi igen ny rekord med 1945 km.

Førstepladsen i vinter-ronings statistikken tilhørte i mange år med god margin Karsten Kiehn, men sidste år blev han slået med 4 km af Søren Hvid, som måske syntes, at som formand må man tage teten.

I år var der igen drama om denne hæderkronede titel helt op til 1. Maj, hvor sommersæsonen (som Niels plejer at sidde solidt på) starter.
Generalforsamling 2014
21 friske kajakroere var mødt op til arbejdsdag og generalforsamling. Det blev gået til vaflerne og som sædvanligt endte vi med at have et skinnende rent klubhus og bådeskur, spise en frokost der også traditionen tro overgik sig selv og holde en eksemplarisk generalforsamling.

Se referatet fra generalforsamlingen under "læs mere".
Turoversigt 2014

Så er turplanen for 2014 på hjemmesiden. Se et kort resume herunder eller se den fulde beskrivelse fulde beskrivelse her

OBS!! Vejle Å tur 16.8 er flyttet til 21. September jvf mail fra Annette. Tilmelding stadig til Karin.
En tur på Vesterhavet

Jeg har længe drømt om en tur på Vesterhavet.